Gå til hovedinnhold

Blomster i botaniske hage

bryllupsfotograf_oslo_heidi_stian_monsterfoto1

Før Heidi og Stian ga hverandre sitt ja en flott vårdag i mai, møttes vi i Oslo Botaniske hage for bryllupsbilder. De skulle ha vielse og fest på Ekebergrestauranten. Derfor ble det mye mer praktisk å ta bryllupsbildene før vielsen. Dermed fikk de også litt tid sammen med hverandre før de skulle til pers.
Botaniske hage byr på så mange flotte omgivelser at det er nesten vanskelig å gå forbi et sted uten å ta bilder der. Heldigvis fikk jeg litt ekstra tid med bruden for å ta bare bilder av henne, mens brudgommen dro opp for å ta i mot gjestene. For selv om han hadde sett henne før trengte jo ikke alle gjestene det!

Heidi og Stian var et så flott og avslappende par å ta bilder sammen med. De hadde så god kjemi både med kamera og med hverandre. Men, de hadde aldri kysset før sammen i offentlighet. Ingen av deres venner hadde sett et kyss før bryllupssermonien var over og de hadde gitt hverandre sine løfter. Da var det jammen på tide med et kyss etter å ha vært i så mange år sammen 😉

Heidi er forresten en utrolig dyktig grafisk designer. Se på de flotte menyene og bordkortene hun hadde laget til bryllupet. Skal du gifte deg er jeg sikker på hun kan lage noe fint til deg, sjekk også ut de kule kortene og plakatene på siden hennes Heidi Suul.

bryllupsfotograf_oslo_heidi_stian_monsterfoto17bryllupsfotograf_oslo_heidi_stian_monsterfoto2 bryllupsfotograf_oslo_heidi_stian_monsterfoto3 bryllupsfotograf_oslo_heidi_stian_monsterfoto4 bryllupsfotograf_oslo_heidi_stian_monsterfoto5 bryllupsfotograf_oslo_heidi_stian_monsterfoto6 bryllupsfotograf_oslo_heidi_stian_monsterfoto7 bryllupsfotograf_oslo_heidi_stian_monsterfoto8 bryllupsfotograf_oslo_heidi_stian_monsterfoto9 bryllupsfotograf_oslo_heidi_stian_monsterfoto10 bryllupsfotograf_oslo_heidi_stian_monsterfoto11 bryllupsfotograf_oslo_heidi_stian_monsterfoto12 bryllupsfotograf_oslo_heidi_stian_monsterfoto13 bryllupsfotograf_oslo_heidi_stian_monsterfoto14 bryllupsfotograf_oslo_heidi_stian_monsterfoto15 bryllupsfotograf_oslo_heidi_stian_monsterfoto16 bryllupsfotograf_oslo_heidi_stian_monsterfoto18 bryllupsfotograf_oslo_heidi_stian_monsterfoto19 bryllupsfotograf_oslo_heidi_stian_monsterfoto20 bryllupsfotograf_oslo_heidi_stian_monsterfoto21 bryllupsfotograf_oslo_heidi_stian_monsterfoto22 bryllupsfotograf_oslo_heidi_stian_monsterfoto23 bryllupsfotograf_oslo_heidi_stian_monsterfoto24 bryllupsfotograf_oslo_heidi_stian_monsterfoto25 bryllupsfotograf_oslo_heidi_stian_monsterfoto26 bryllupsfotograf_oslo_heidi_stian_monsterfoto27
monster22 monsteris22 monsterish33