Gå til hovedinnhold

55 mm nedbør og vintagetrikk

monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_1Husker du den dagen i august da det regnet så mye?
Det gjør garantert Caroline og Grete som giftet seg i regnværet. Gammel regnrekord fra 50 år tilbake ble slått på denne dagen 55 mm nedbør på under 2 timer. Det er ganske mye vann. Som førte til nesten en time forsinkelse på vielsen da gjestene som kom med innleid buss satt fast pga nedbøren.
Til tross for en sen start, så ble det en helt nydelig vielse i Jakob kulturkirke på jentene. En ting er å ha en brud som stråler på dagen sin, men når det er to. Wow! Den ene vakre bruden etter den andre kommer gående opp kirkegulvet, ikke et tørt øye er å skimte i rommet.
Jakob kulturkirke er et helt perfekt sted å ha vielse, det er satt opp magisk belysning.

Etter vielsen blir alle gjestene geleidet til Shous plass hvor en av Oslos gamle trikker står og venter. Her blir alle gjestene sammen med brudepar fraktet gjennom byen. Et lite bryllupsopptog som også byens innbyggere får med seg. Gratulasjonenen til de nygifte lot ikke vente på seg der trikken sneg seg gjennom byen. Regnet hadde også begynt å gi seg på denne tiden. I det vi blir satt av på Aker Brygge, kunne man gå nesten tørrskogg ned til brygga hvor båten Rigmor var klar til å plukke opp folket. Nå hadde vi et seilas innover til Sandvika og Roklubben hvor middagen og resten av festen skulle holdes.
monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_2 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_3 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_4 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_5 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_6 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_7 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_8 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_9 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_10 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_11 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_13monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_14 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_15 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_16 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_17 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_18 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_19 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_20 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_21 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_22 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_23 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_24 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_25 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_26 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_27 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_28 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_29 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_30 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_31 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_32 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_33 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_34monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_35 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_36 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_37 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_38 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_39 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_40 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_41 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_42 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_43 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_44 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_45 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_46 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_47 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_48 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_49 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_50 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_51 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_52 monsterfoto_carolineoggrete_oslo_bryllupsfotograf_53

Caroline og Grete2 from Monsterfoto on Vimeo.