Gå til hovedinnhold

Ingrid & Tor Espen

Været er alltid litt uforutsigbart på sommeren. Sånn er det jo i Norge og et samtaleemne man ikke kommer unna. «Skal si det blåser i dag ja». De fleste av oss liker jo solskinn og hvertfall på bryllupsdagen ber man kanskje om litt ekstra fint vær. Særlig når man skal ha en utendørs vielse, slik som Ingrid og Tor Espen skulle.
Hele dagen var lagt til rette på Helviktangen festlokaler på Nesodden. Selve vielsen ble gjennomført nede ved vannet, her er det åpent og flott med utsikt helt inn til Oslo. Sola skinte på brudeparet, men det lå mørke skyer over hovedstaden. De mørke skygene la likevel ingen demper for stemningen hverken blandt værter eller gjester. I det brudeparet setter seg til bords, kan man se at det regner på andre siden av fjorden, de store tynge skygene slipper fra seg det de har, men på Helviktangen skinner fortsatt sola. Det gjorde den helt til tale nr 3, da måtte man innse at det er greit med tak over hodet når man har sommerbryllup.
Før lyset slapp helt taket på himmelen, rakk vi en ekstra liten shoot med hovedpersonene. De fikk komme seg litt bort fra taler og oppmerksomhet og bare ha et lite øyeblikk i stillhet for seg selv nede ved vannet.