Gå til hovedinnhold

Frostbryllup i Januar


De fleste som har hørt litt om fotografering vet at lys er viktig når man tar bilder. Hva som er godt lys er varierene og fotografene elsker ofte forskjellig type lys. Selv er jeg veldig glad i kveldslys. Normalt er jeg ikke så glad i sollys, men når det er på kveldstid og i solnedgang. Da er det et stort hjerte og ja til sol! De fleste gifter seg på sommeren når sola står høyt på  himmelen og vi må vente til kanskje rundt kl 22 for å få solnedgangen og kveldslyset.
Dette var ikke et «problem» i Elisabeth og Kristian sitt bryllup, her var det nesten motsatt. Når man gifter seg i januar går sola tidlig ned i nord, men med en klar, vakker og kald vinterdag fikk vi en nesten magisk fotografering rundt kl 1430. Med mindre man har en veldig tidlig vielse på vinteren, anbefaler jeg på det sterkeste å ta bildene før vielsen slik dette paret gjordet. Tenk om vi hadde gått glipp av dette lyset forde man ikke skal se hverandre før vielsen?
Etter fotograferingen dro vi til Roklubben på Bygdøy hvor vielse og festen skulle være. Nå kunne brudeparet bare bli gift, og nyte resten av dagen sammen med gjestene.   

Tags: vinterbryllup, januarbryllup, hug, bygdøy, bryllupsfotograf, oslove, oslo, roklubben, huk aveny, vinterbrud, frost, solnedgang, vintersol, vinterlys