Gå til hovedinnhold

Brudekjolen fra 40-tallet

monsterfoto_strand_askerogbærum_bryllupsfotograf17
Hva er vel bedre å feire kjærligheten utendørs med gode venner og familie på en flott sommerdag. Helene hadde en nydelig vintage brudekjole. Den hadde hennes mormor sydd til sin datter, altså Helenes mor, da hun skulle gifte seg på rundt 40-tallet. Kjolen er enda i god stand og så fantastisk ut på Helene. Jeg er stor fan av gjenbruk og hvertfall når plagget har så fin histore med seg som man kan ta med videre inn i eget ekteskap.
Helene og Halvors dag hadde egentlig alt man kan drømme om i et bryllup. Vakkert sommervær, flotte folk og god stemning. Alt holdt sted på Strand, både vielsen og middag med fest utover kveldstimene.
monsterfoto_strand_askerogbærum_bryllupsfotograf1monsterfoto_strand_askerogbærum_bryllupsfotograf2monsterfoto_strand_askerogbærum_bryllupsfotograf3monsterfoto_strand_askerogbærum_bryllupsfotograf4monsterfoto_strand_askerogbærum_bryllupsfotograf5monsterfoto_strand_askerogbærum_bryllupsfotograf6monsterfoto_strand_askerogbærum_bryllupsfotograf7monsterfoto_strand_askerogbærum_bryllupsfotograf8monsterfoto_strand_askerogbærum_bryllupsfotograf9monsterfoto_strand_askerogbærum_bryllupsfotograf10monsterfoto_strand_askerogbærum_bryllupsfotograf11monsterfoto_strand_askerogbærum_bryllupsfotograf12monsterfoto_strand_askerogbærum_bryllupsfotograf13monsterfoto_strand_askerogbærum_bryllupsfotograf14monsterfoto_strand_askerogbærum_bryllupsfotograf15monsterfoto_strand_askerogbærum_bryllupsfotograf16monsterfoto_strand_askerogbærum_bryllupsfotograf18monsterfoto_strand_askerogbærum_bryllupsfotograf19monsterfoto_strand_askerogbærum_bryllupsfotograf20monsterfoto_strand_askerogbærum_bryllupsfotograf21monsterfoto_strand_askerogbærum_bryllupsfotograf22monsterfoto_strand_askerogbærum_bryllupsfotograf23