Gå til hovedinnhold

Sommerkveld og bålkos


Da Elisabeth og Tommy giftet seg var jeg med i deres bryllup som fotograf. Nå, nesten to år senere, tok de meg med på båltur i fjæra og er minst like forelsket som den gangen!
Denne første helga i mai ga oss en god smakebit på hva sommeren har å by på. Deilig vær, nydelig lys og masse kos. Tommy hadde meg seg ved og sto for båltenning. Snart var det klart til å putte jumbostore marshmellows på flammene. (det skal være glør, men flammer ser best ut på bildene 😉 ) Når man i tillegg får alt dette på en serie med bilder har man gode minner å se tilbake til i årene som kommer.
Neste gang gradestokke krypper oppover det røde, foreslår jeg at alle burde ta med seg et par vedkubber og en stor poste med marshmellows i fjæra. Er man i tillegg så heldig å ha med seg en som kan varme seg er kvelden komplett.

When Elisabeth and Tommy got married, I was in their wedding as a photographer. Now, almost two years later, they took me with them on a evening tour by the sea, and are as much in love as they where on their wedding day. Tommy was the best fire maker and we made jumbo marshmallows .